URL is copied to your clipboard.

Search Connect™: Et værktøj til at komme i kontakt med andre forskere

Search Connect™: Et værktøj til at komme i kontakt med andre forskere

Search Connect™ er en MyHeritage-funktion, som er skabt for at hjælpe dig med at finde andre personer, der undersøger de samme forfædre som dig.

Der er intet som at sammenligne noter med en anden slægtsforsker i familien. Nogle gange, når du har opbrugt alle andre ressourcer, kan en fjern fætter eller kusine med adgang til yderligere oplysninger, føre dig til dit næste gennembrud.

Search Connect™ inkluderer millioner af søgninger foretaget af MyHeritage-brugere. Det giver dig mulighed for at finde andre brugere, der har søgt efter de personer, som du leder efter, og se de fulde data for deres søgning, som datoer, steder, slægtninge og lignende søgninger som de har foretaget.

Sådan bruger du Search Connect™

Search Connect™ vises som en historisk samling af optegnelser på MyHeritage under kategorien Slægtstræer. Når du søger efter en person ved hjælp af MyHeritage-søgemaskinen, inkluderes alle relevante Search Connect™-resultater i søgeresultaterne. Du kan også søge specifikt i Search Connect™  ved at klikke her.

Nedenfor kan du se Search Connect™-resultater for 3 forskellige brugere, der søgte efter en person ved navn Joseph Kennedy.

Her er hvad du ser, hvis du vælger det øverste resultat:


De komplette resultater viser det første bogstav og efternavn på den person, der søgte, samt deres køn, sted, omtrentlige alder, hvor længe de har været aktive på MyHeritage og deres familiesider.

Under “Relaterede søgninger” finder du søgninger, som denne bruger har foretaget efter familiemedlemmer eller personer med lignende navne, og under “Andre søgninger” finder du yderligere søgninger foretaget inden for få minutter efter de tidligere nævnte søgninger. Du kan klikke på de hyperlinkede navne i søgedetaljerne for at gentage brugerens søgning med de samme parametre, som de brugte.

Nederst på siden ser du en orange knap, der giver dig mulighed for at kontakte brugeren. Hvis du klikker på knappen, kommer du til siden Send besked i MyHeritage-meddelelsessystemet, hvor du kan sende brugeren en sikker besked. Læs denne artikel for at lære mere om at kontakte andre MyHeritage-brugere for at forbedre din forskning.

Search Connect™ og privatliv

Som altid er dit privatliv meget vigtigt for MyHeritage. Som standard afslører Search Connect™ kun offentlige oplysninger: startsbogstavet på fornavnet, efternavn, omtrentlig alder, sted og detaljerne i de søgninger, du har foretaget. Kun en person, der har søgt efter en forfader med samme navn som din, vil finde disse oplysninger.

Hvis du ikke har lyst til at andre brugere ser disse oplysninger, kan du altid justere dine privatlivsindstillinger og deaktivere Search Connect™. For at gøre det, skal du klikke på dit navn på brugerstrimlen øverst på skærmen og vælge “Mit privatliv” i menuen.

Under “Mine medlemspræferencer” kan du vælge, om folk skal finde og se din offentlige profil, vise dit rigtige navn til medlemmer uden for din familie, vise din alder, tillade medlemmer at kommentere din profil, blive underrettet om medlemskommentarer, og om Search Connect™ og SuperSearch™-notifikationer skal aktiveres. Fravælg en af disse indstillinger, og klik på “Gem” for at anvende ændringerne.

Er Search Connect™ gratis?

Søgning og visning af Search Connect-resultater er gratis. Du skal dog have et Data- eller Komplet-abonnement for at kontakte brugere, som du har fundet via Search Connect™. Klik her for at lære mere om MyHeritage-abonnementer.

URL is copied to your clipboard.