URL is copied to your clipboard.

MyHeritage Photo Discoveries™

MyHeritage Photo Discoveries™

Photo Discoveries™ gør det lettere for dig at tilføje fotografier af personer i dit slægtstræ, som på nuværende tidspunkt ikke har fotos. Mange af os påskønner de særlige øjeblikke, hvor vi ser et fotografi af forfædre eller slægtninge for første gang. Photo Discoveries™ kan få disse specielle øjeblikke til at ske for dig.

Vigtigheden af fotos

Fotos gør stamtræet mere levende. Dette er bedste illustreret i det nedenstående eksempel.

Et slægtstræ uden fotos:

Det selvsamme slægtstræ efter tilføjelsen af Photo Discoveries™:

Slægtstræet ser meget bedre ud nu. Det er ikke kun de personlige fotografier som forbedrer det, men også de originale fotos i fuld størrelse, hvorfra disse portrætter er beskåret.

Det handler om at samarbejde

Photo Discoveries™ er samarbejde inden for slægtsforskning når det er bedst. Mange brugere har svært ved at finde historiske fotos af deres forfædre. Men forfædre er noget man deler med fætre, kusiner og slægtninge længere ude i familien. Det er derfor sandsynligt, at fotos du har ledt efter hele livet, findes hos nogle af dine slægtninge, som med glæde vil dele dem med dig. Med Photo Discoveries™ har vi gjort det nemmere for folk at dele historiske fotos af personer som de holder af.

Hvordan virker det?

Photo Discoveries tager den innovative teknologi bag Instant Discoveries™ et skridt videre. I stedet for at bruge det til at hjælpe dig med at finde nye personer eller fakta, bruger vi det til at hjælpe dig med at finde nye fotos. Vi kigger på alle dine Smart Matches™ (nogle gange mange tusinder af dem) og isolerer matches med andre træer der indeholder fotografier, hvor de tilsvarende personer i dit træ ikke har et personligt foto, dvs. de er repræsenteret af en silhuet i dit slægtstræ. Vi samler derefter alle disse opdagelser i små pakker med op til 10 fotos hver og kalder hver enkelt for dem en Photo Discovery.

Hver Photo Discovery er en samling af personlige fotos fra forskellige familiewebsteder, hver eneste baseret på en enkelt Smart Match™. Du kan tilføje hele Photo Discovery til dit træ med et enkelt klik. Dette overfører ikke kun det personlige foto, men det fulde originale foto det blev beskåret fra i sin maksimale opløsning, samt alle dets metadata – f.eks. tags (for personer du allerede har i dit træ), datoer og stednavne. Når et foto kopieres, oprettes en kildeangivelse automatisk for den person der giver kredit til kilden, og den bruger som fotoet blev kopieret fra. Fotos kommer kun fra familiewebsteder, hvor indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger der giver mulighed for at kopiere fotos fra Smart Matches ™, er aktiveret.

Et vigtigt aspekt af Photo Discoveries™ er deres nøjagtighed. Da Photo Discoveries-funktionen er baseret på vores underliggende Smart Matching™-teknologi, sorterer vi langt størstedelen af ukorrekte matches fra automatisk. Du kan være sikker på, at vi leverer billeder til dig af personer, som optræder i dit stamtræ, og billederne er rent faktisk af disse personer, men i tilfælde af, at du stadig har lyst til det, kan du stadig dykke ned i hver Photo Discovery og afvise de fotos du ikke ønsker, før du tilføjer resten. Du har stadig fuld kontrol over, hvad du tilføjer til dit slægtstræ.

Sådan får du adgang til Photo Discoveries

Besøg Instant Discoveries™ siden via Opdagelser i hovedmenuen på din familieside.

På Instant Discoveries-siden kan du se en liste med Person Discoveries (opdagelser, som kan tilføje nye personer til dit slægtstræ) og Photo Discoveries™ (opdagelser, som kan tilføje fotos til eksisterende personer i dit træ). Du får adgang til Photo Discoveries™ ved at klikke på “Photo Discoveries™” filteret, som vist nedenfor:

Photo Discoveries (Klik for at forstørre)

Klik på hvilken som helst af de orange “Se opdagelse”-knapper for at dykke ned og se fotografierne, som er inkluderet i den pågældende Photo Discovery-pakke, som vist nedenfor:

Se en Photo Discovery (Klik for at forstørre)

For hvert foto, som er inkluderet i en Photo Discovery, vil du kunne se navnet på familiesiden som det stammer fra, og navnet på sideadministratoren. Du kan også se yderligere informationer som er tilgængelige om fotoet, eksempelvis navn, dato, sted og beskrivelse. Derudover kan du se informationer om personen, som optræder på fotoet.

Kører du musen henover sideadministratorens navn, åbner du en kontaktboks. Herfra kan du kontakte brugeren og kommunikere direkte. Du kan bruge denne funktion til at takke sideadministratoren for fotografierne, og spørge vedkommende om yderligere materiale til deling med dig.

Kontakt med en sideadministrator (Klik for at forstørre)

Du kan klikke på “Se originalt foto”, hvis du vil se en forstørret version af fotografiet, og se hvem der ellers er tagget i det.

Visning af det originale fotografi i en Photo Discovery (Klik for at forstørre)
Visning af et originalt foto (Klik for at forstørre)

Tilføjelse af en Photo Discovery

Som udgangspunkt vil alle fotos i en Photo Discovery blive kopieret til dit træ, når du tilføjer opdagelsen. Hvis du ønsker at ekskludere specifikke fotos som du ikke ønsker, klikker du blot på fluebenet ved siden af billedet for at fravælge det. Endelig kan du bruge “Tilføj”-knappen i det øverste højre hjørne af siden, hvis du vil tilføje alle fotografierne til dit træ med ét klik.

Tilføj en Photo Discovery til dit træ (Klik for at forstørre)

Hvis du vil afvise en Photo Discovery fuldstændigt, skal du klikke på “Afvis denne opdagelse” i bunden af listen med fotos, du får vist i den pågældende opdagelse. Afviste opdagelser vil ikke blive vist igen.

Afvisning af en Photo Discovery (klik for at forstørre)

Hvis du har mindre end 50 personer i dit slægtstræ, vil du, når du har tilføjet en Photo Discovery, blive ført tilbage til dit træ for at se de nye fotos du netop har tilføjet. Har du flere end 50 personer i dit træ, vil du blive ført over til Fotosektionen, hvor du kan se billederne, du har tilføjet.

E-mail Notifikationer

Vi vil informere dig via en Photo Discovery e-mail, når en ny Photo Discovery blev fundet til dig, så du ikke går glip af den. Du vil ikke modtage mere end en enkelt af denne type notifikationer om ugen.

Ny Photo Discovery e-mail notifikation (Klik for at forstørre)

Kombinér Person Discoveries og Photo Discoveries

Der findes to typer Instant Discoveries: Person Discoveries og Photo Discoveries. Du kan nu anvende en Person Discovery ved at tilføje en gren af personer til dit træ, og derefter kan du anvende Photo Discovery til at overføre fotos af personerne (og andre personer) fra andre stamtræer til dit træ.

Abonnenter på PremiumPlus og Komplet-abonnement har adgang til ubegrænsede opdagelser. Når du har anvendt en opdagelse, ændres dit træ, og nye opdagelser skal omberegnes. Yderligere nye opdagelser kan tilføjes efter 24 timer.

URL is copied to your clipboard.