URL is copied to your clipboard.

Introduktion til Record Detective™

Introduktion til Record Detective™

Record Detective™ er en MyHeritage-teknologi, som på et øjeblik viser dig til adskillige optegnelser vedrørende den person du forsker i. Når du har en Record Match eller finder en optegnelse gennem SuperSearch™, viser Record Detective™ yderligere resultater, som kan tilføje værdifulde oplysninger om din slægtning, eller personer som er tæt knyttet til din slægtning, som f.eks. børn, ægtefæller eller forældre. Dette kan spare dig for timevis af forskning og hjælpe dig med at opbygge et komplet arkiv med historiske dokumenter om din familie uden at skulle foretage dig særlig meget.

Du kan få adgang til Record Detective™ på to måder: gennem Record Matches eller via SuperSearch™.

Record Matches

En Record Match er et dokument, som er relevant for din families historie, eksempelvis en fødselsoptegnelse for dine forfædre, et foto af en slægtnings gravsten eller en avisartikel. Record Matching-teknologien scanner de over 11 milliarder historiske optegnelser på MyHeritage og giver dig besked, når den finder en optegnelse som formentlig er relevant for din familie.

Hvis Record Detective™ finder yderligere optegnelser som har relevans til en specifik match, vises de under informationerne i en Record Match når du gennemgår en match.

SuperSearch™

SuperSearch™ er en effektiv søgemaskine, der giver dig adgang til milliarder af historiske optegnelser på MyHeritage.

Når du indtaster dine søgedata i SuperSearch™ finder du en liste over optegnelser, som matcher den person du vil forske i.


Når du klikker på en optegnelse på listen og Record Detective™ har fundet andre relevante optegnelser, vil du se disse optegnelser ved siden af informationerne på siden.

Opsummering

Der er mange fordele ved at have en stærk slægtsforskning-detektiv arbejde for dig. Takket være Record Detective™ kan en optegnelser du har fundet på MyHeritage, uden problemer åbne døren til mange flere optegnelser om den samme person. Disse optegnelser kan komme fra mange forskellige typer af samlinger, og kan stamme fra en anden del af verden, som du ikke forventede. Teknologien hjælper dig med at spare tid og afsløre nye informationer du måske aldrig ville have fundet på egen hånd.

For at se optegnelser leveret af Record Detective™, kræves der et Data- eller Komplet-abonnement med MyHeritage. Nogle optegnelser kommer fra gratis samlinger (f.eks. BillionGraves-samlingen af gravsten) og kan ses uden et abonnement, men størstedelen er ikke gratis.

Hold øje med Record Detective™ i bunden af hver optegnelse for at udnytte dette effektive værktøj og forbedre din slægtsforskning.

URL is copied to your clipboard.