URL is copied to your clipboard.

Hvorfor du bør uploade en GEDCOM til MyHeritage

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Hvorfor du bør uploade en GEDCOM til MyHeritage

Hvis du allerede har bygget et slægtstræ online, undrer du dig måske over, om der er en grund til at importere dette træ som et GEDCOM (standardfilformatet til slægtstrædata) til MyHeritage. Det korte svar er: absolut.

Når det kommer til platforme for slægtsforskning, behøver det virkelig ikke være en eller den anden. Du kan nyde godt af alle fordelene ved dit hårde arbejde på den anden platform – men også importere dit træ og nyde godt af alle de unikke fordele ved MyHeritage. Det er helt gratis at uploade en GEDCOM-fil til MyHeritage fra en anden platform, så der er intet at tabe. Sådan importerer du din GEDCOM til MyHeritage.

Nedenfor er nogle af de vigtige fordele, som du får adgang til når du uploader en GEDCOM af dit slægtstræ til MyHeritage:

1. Brug af Smart Matches™ og Instant Discoveries™ til at udvide dit træ

Smart Matches™ scanner profilerne i dit træ og foreslår mulige matches med profiler i andre træer, som er blevet lavet på MyHeritage. Du har muligvis familiemedlemmer, som har bygget store slægtstræer på MyHeritage og ingen andre steder – og disse træer kan indeholde værdifulde oplysninger, som du endnu ikke har på dit træ. Ved hjælp af Smart Matches™ kan du øjeblikkeligt importere disse oplysninger direkte til dit eget træ.

Instant Discoveries™ tager dette et skridt videre. Det kan hjælpe dig med at finde helt nye grene fra en slægtninges slægtstræ og tilføje mange nye profiler til dit eget træ med et enkelt klik. Også disse profiler kan muligvis ikke findes på andre platforme for slægtsforskning.

Klik her for at lære hvordan du bruger Smart Matches™, og her for at lære hvordan du bruger Instant Discoveries™.

2. Opdag nye fotos af dine forfædre

Med Photo Discovery ™-funktionen kan du finde fotografier af dine slægtninge, som muligvis aldrig er blevet set før. MyHeritage lokaliserer matchende profiler i andre træer og fremviser disse fotografier fra de profiler til dig, som du derefter kan vælge at føje til dit eget træ.

MyHeritage er desuden den bedste platform ntil at arbejde med gamle familiefotos. Vores revolutionerende funktioner Photo Enhancer og MyHeritage In Color ™, som får fotos til at komme i skarp fokus og farvelægger sort-hvide billeder, kan vise dig dine forfædre, som du aldrig har set dem før.

Klik her for at lære mere om Photo Discoveries™.

3. Få nye historiske optegnelser leveret til din indbakke med Record Matches

MyHeritage har en enorm samling af søgbare historiske optegnelser – og nogle af dem er eksklusive for vores platform. Du kan søge i optegnelserne uden at have et slægtstræ på MyHeritage, men når du har et træ, vil du kunne bruge vores praktiske Record Matching-funktion. Record Matching-algoritmen søger i optegnelserne, finder de optegnelser der matcher profiler i dit træ, og leverer dem direkte til din indbakke. Vi tilføjer millioner af nye optegnelser til vores samling hver måned, så Record Matching hjælper dig med at holde dig opdateret og sparer dig for besværet med at skulle søge igen og igen.

Klik her for at lære hvordan du bruger Record Matches.

4. Modtag Record Matches fra andre sprog – på dit eget sprog

Takket være vores Global Translation Technology™ modtager du endda Record Matches, når optegnelsens originalsprog er et andet end dit eget. Men når du ser disse optegnelser, vil du også se de grundlæggende oplysninger fra optegnelsern oversat eller translittereret til dit eget sprog. Dette kan være uvurderligt for slægtsforskere, der ikke kan komme videre på grund af sprogbarrierer.

Klik her for at lære mere om flersprogede Record Matches.

5. Gør dit træ mere nøjagtigt med Konsekvenskontrollen

MyHeritages konsvenskontrol for slægtstræer er en af de mest omfattende i branchen, med 36 forskellige slags kontroller for at sikre, at dit træ er nøjagtigt og fejlfrit. Selv de mest erfarne slægtsforskere laver nogle gange fejl, og disse fejl kan forværres i takt med at dit træ vokser. Ved at bruge konsvenskontrollen af dit slægtstræ regelmæssigt, hjælper det dig med at sikre, at dit træ er så nøjagtigt som muligt.

Klik her for at lære, hvordan du bruger konsvenskontrollen.

6. Lav et smukt slægtstrædiagram

På MyHeritage kan du omdanne dit slægtstræ til en smuk slægtstræplakat – helt gratis. Funktionen til at lave diagrammer tilbyder en bred vifte af formater og stilarter, som du kan tilpasse med dine yndlingsdesign, skrifttyper, farver og præferencer. Når du har produceret din PDF og er klar til at printe, kan du dele den som en digital fil, udskrive den på din hjemmeprinter eller få den udskrevet professionelt.

Klik her for at lære om, hvordan du laver et smukt diagram på MyHeritage.

7. Få glæde af MyHeritages DNA-database og avancerede DNA-værktøjer

Du kan uploade mere end blot din GEDCOM til MyHeritage. Hvis du har taget en DNA-test med et anden firma eller tjeneste, kan du også uploade dine DNA-data til MyHeritage gratis og få glæde af MyHeritages globale DNA-database. Med et betalt abonnement eller et oplåsningsgebyr, kan du også drage fordel af MyHeritages avancerede DNA-værktøjer, og udnytte dine DNA-matches til at gøre endnu flere opdagelser om din familie.

Klik her for at lære, hvordan du kommer i gang med dine DNA-matches på MyHeritage.

Når du slægtsforsker, er det altid en god idé at være dækket så bredt som muligt. Ved at uploade din GEDCOM til MyHeritage, får du adgang til en lang række nyttige værktøjer og funktioner, som kan hjælpe dig med at nå nye højder i din forskning.

Klik her for at lære, hvordan du importerer et slægtstræ som GEDCOM til MyHeritage.

URL is copied to your clipboard.