URL is copied to your clipboard.

Sådan får du mest muligt ud af din familieside

Sådan får du mest muligt ud af din familieside

Din familieside på MyHeritage er mere end en platform til at bygge dit slægtstræ. Det er også et sted hvor du kan samarbejde og interagere med sidemedlemmer, fejre familiebegivenheder, samt dele fotos, historier og minder med dine familiemedlemmer.

Her er nogle af måderne hvorpå du kan udnytte mulighederne på din familieside.

Rediger sidenavn

MyHeritage genererer automatisk et navn til din familieside når du starter din MyHeritage-konto, men hvis du vil, kan du ændre det til et andet navn som du foretrækker. Det gør du ved at klikke på dit navn øverst på skærmen og vælge “Sideindstillinger” i rullemenuen. Naviger derefter til “Generelt” under indstillingerne, hvor du kan redigere navnet på din familieside. Du kan se flere detaljer om hvordan du gør i denne video:

Tilføj fotos

Når du uploader fotos, tilføjer de farve og personlighed til dit slægtstræ, og gør det muligt at fremstille et fantastisk familiediagram. Det er også en god måde at dele og bevare både gamle og nye familiefotos på.

Du kan uploade fotos direkte til afsnittet “Mine billeder” eller tilføje dem til profilerne for personer i dit træ. Se denne video for at få mere deltajerede instruktioner til tilføjelse af fotos til dit træ:

Inviter familiemedlemmer til at se og samarbejde

Det er altid lettere at lave et slægtstræ sammen med andre. På den måde kan du kombinere ældre familiemedlemmers erindringer og historier med nysgerrighed og teknisk erfaring fra de yngste generationer. MyHeritage gør det let at dele dit hårde arbejde med din familie og invitere dem til at tilføje deres egne minder, fotos og informationer til dit træ.

Se denne video for at lære, hvordan du inviterer familiemedlemmer til din familieside:

Knyt medlemmer af din familieside til deres profiler i dit træ

Når du har inviteret familiemedlemmer til at se og/eller samarbejde om dit træ, er det en god ide at knytte dem til de profiler, du har oprettet til dem. Dette hjælper familiesiden med at forstå deres forhold til andre personer i træet og vise dem korrekt.

For at knytte et medlem af din familieside til deres profil i dit træ, skal du holde musen over fanen “Hjem” på navigationslinjen og vælge “Medlemmer af siden” i rullemenuen. Find det medlem du gerne vil knytte til en profil, og begynd at skrive deres navn, som det vises i dit træ, under kolonnen “Relation”. Når den korrekte profil vises på listen, skal du klikke på det og derefter klikke på “Anvend.”

Hvis medlemmet af familiesiden er tilknyttet en forkert profil, skal du klikke på “Mere” under kolonnen “Handlinger” og vælge “Ret slægtsskab.” Indtast derefter det korrekte profilnavn som beskrevet ovenfor.

Godkend eller afvis anmodninger om medlemskab af siden

Hvis dine indstillinger for at gøre din side privat tillader det, kan MyHeritage-brugere se dit træ, når din profil eller dine familiemedlemmer vises i deres Smart Matches™ eller DNA-matches. Hvis de er interesseret i at se flere detaljer og/eller samarbejde med dig på dit træ, kan de anmode om medlemskab på din familieside. Du kan acceptere eller afvise disse anmodninger når du klikker på “Medlemmer af siden”. Deres status vises i kolonnen “Status” som “Ønsket medlemskab.” Klik på “Gennemgå ansøgning” for at se detaljerne om deres anmodning, og klik på “Afvis” for at afvise anmodningen eller “Godkend” for at godkende den.

Kommuniker med sidemedlemmer og andre MyHeritage-brugere

Du kan kontakte andre MyHeritage-brugere via MyHeritages meddelelsessystem. Se indbakken ved at klikke på konvolutikonet på øverst på din skærm.

MyHeritage har også en unik funktion, der giver dig mulighed for at sende en e-mail til alle medlemmer af din familieside (eller nogle af dem) på en gang. Du kan gøre dette fra siden når du klikker på “Medlemmer af siden”: en knap hvor der står “Send e-mail til alle medlemmer” vises øverste i højre hjørne af din skærm. Dette er en praktisk måde at dele vigtige beskeder eller anmodninger.

URL is copied to your clipboard.