URL is copied to your clipboard.

Sådan holder du styr på familebegivenheder på MyHeritage

Sådan holder du styr på familebegivenheder på MyHeritage

Familiebegivenheder kan være en fantastisk mulighed for at holde kontakten med dine familiemedlemmer ved lige. Det betyder ofte rigtig meget for andre når nogen tager sig tid til at ønske dem tillykke med fødselsdagen eller jubilæum, eller til at tilbyde medfølelse og støtte på årsdagen for en elskedes død.

At styrke båndet mellem familiemedlemmer er vores hovedmission på MyHeritage. Derfor giver vi vores brugere en gratis kalender over familiebegivenheder, som du kan bruge til at holde styr på alle de vigtige begivenheder i din familie. Ved hjælp af kalenderen kan du nemt sende hilsener når begivenheden finder sted – eller endda arrangere en fest eller sammenkomst.

Sådan ser du din kalender over familiebegivenheder

MyHeritage importerer automatisk familiebegivenheder til kalenderen, når du føjer en fødselsdato eller jubilæum til en profil i dit træ.

For at se alle dine familiebegivenheder, skal du holde musen hen over fanen “Hjem” i navigationslinjen og vælge “Familiebegivenheder.”

 

Der finder du en liste over kommende familiebegivenheder i kronologisk rækkefølge. Du kan også vise en månedlig eller årlig kalender ved at klikke på “Måned” eller “År” over listen for begivenheder. Hvis du leder efter en bestemt begivenhed, kan du bruge søgefeltet øverst på siden.

Som standard viser kalenderen for familiebegivenheder kun begivenheder for din nære familie (op til 3 generationer tilbage). Hvis du ønsker at vise kalenderbegivenheder for alle familiemedlemmer i dit træ, skal du klikke på rullemenuen hvor der som standard står “Begivenheder hos nær familie” over listen over begivenheder og vælge “Alle begivenheder.”

Tilføjelse af en begivenhed

Hvis der er en familiebegivenhed, som du gerne vil tilføje til kalenderen, kan du gøre det ved at klikke på knappen “Indlæg begivenhed” øverst på siden. Indtast titel, dato, sted og beskrivelse af begivenheden, og klik derefter på “Indlæg”.

Du kan også bruge denne funktion til at tilføje begivenheder, som ikke er fødselsdage eller jubilæum, til at planlægge fester og familiesammenkomster. Begivenheden vil blive vist på din sidekalender, og dine familiemedlemmer vil få besked om begivenheden via e-mail hvis e-mail-påmindelser om familiebegivenheder er aktiveret. (Mere om e-mail-påmindelser nedenfor.)

Send en hilsen

MyHeritage tilbyder muligheden for at sende dit familiemedlem en hilsen i anledning af begivenheden. Du kan få adgang til denne funktion ved at klikke på “Send [Navn] en hilsen” hvor som helst begivenheden vises – på deres profil eller ved at holde musepekeren over deres navn i begivenhedskalenderen.

På siden “Send en hilsen” kan du indtaste familiemedlemmets e-mail-adresse og en besked, og derefter klikke på “Send hilsen.” På dagen for begivenheden vil din hilsen blive sendt til den e-mail-adresse, som du har angivet.

Du kan også planlægge en fødselsdagsfest, føje fødselsdagen til din Outlook-kalender, se begivenheden i din kalender for familiebegivenheder eller slette begivenheden fra denne side.

Påmindelser om familiebegivenheder

Som standard vil medlemmerne af din side modtage periodiske e-mails, der minder dem om kommende familiebegivenheder for deres nære familie. Du kan deaktivere eller tilpasse disse notifikationer ved at klikke på dit navn på brugerstrimlen øverst på skærmen, vælge “Sideindstillinger”, derefter vælge “Mine præferencer” og rulle ned til afsnittet “Påmindelser om familiebegivenheder”.

Når afkrydsningsfeltet ved siden af “Send stedmedlemmer påmindelser om familiebegivenheder” er markeret, bliver påmindelser aktiveret. Du kan også vælge, hvilke begivenheder, du gerne vil have de e-mails skal minde dig om, og om du vil modtage påmindelser via e-mail eller sms. Klik på “Gem”, når du er færdig med at ændre dine indstillinger.

E-mail-påmindelser vil indeholde et link til funktionen “Send en hilsen” på MyHeritage.

Yderligere kalenderindstillinger

I det samme afsnit kan du få adgang til yderligere kalenderindstillinger ved at klikke på “Kalender” på strimlen under overskriften “Indstillinger”.

På denne side kan du vælge, hvilke begivenheder der skal importeres fra dit slægtstræ, og til hvilke personer (f.eks. nulevende eller afdøde).

Glem ikke at klikke på “Gem”, når du er færdig med at ændre dine indstillinger.

URL is copied to your clipboard.