URL is copied to your clipboard.

Sådan administrerer du dine e-mail-præferencer med MyHeritage

Sådan administrerer du dine e-mail-præferencer med MyHeritage

Mulighederne på MyHeritage udvikler og forbedrer sig konstant. Uanset om det er nye slægtstræer, nye historiske samlinger af optegnelser, eller nye DNA-matches, som netop har modtaget deres resultater, er der altid mere at opdage og udforske. Du ved aldrig hvornår det sidste stykke af et puslespil du har forsøgt at løse, pludselig dukker op i en ny Smart Match™ eller historisk optegnelse.

De e-mails, som du modtager fra MyHeritage, sikrer, at du ikke går glip af noget vigtigt. De hjælper dig også med at holde styr på familiebegivenheder og aktiviteterne hos andre sidemedlemmer på MyHeritage.

Du kan til enhver tid justere dine e-mail-præferencer for at sikre dig, at du modtager de oplysninger der er vigtigst for dig.

Notifikationer til familieside

For at justere dine e-mail-præferencer for din familieside, skal du klikke på dit navn på menuen øverst på skærmen og vælge “Sideindstillinger.” Klik derefter på “Mine præferencer.”

Her kan du vælge, om du vil sende en ugentlig e-mailopdaterings til alle sidemedlemmer. Bemærk, at dette ikke kun påvirker dig, men også medlemmer af dit webside. Den ugentlige e-mail sendes kun, hvis der er sket ændringer på din familieside i løbet af den seneste uge.

Du kan også vælge, om du vil sende påmindelses-e-mails om familiebegivenheder. Desuden kan du vælge, hvilken type begivenheder du vil annoncere til dine medlemmer af din webside, hvilke slægtninges begivenheder der skal inkluderes i påmindelserne, og om notifikationen skal sendes via e-mail eller sms.

Til sidst kan du vælge, om du vil modtage en e-mail når et familiemedlem sender dig en hilsen på MyHeritage.

MyHeritage e-mail-notifikationer

Ud over notifikationerne på din familieside, vil du modtage e-mails fra MyHeritage om nye Smart Matches™, Record Matches, DNA-matches og Instant Discoveries™, samt nyhedsbreve og andre emner du er interesseret i. Du kan administrere disse præferencer ved at åbne en af disse e-mails, scrolle til bunden og klikke på “E-mail-præferencer”.

Du kan derefter vælge fra præcis hvilke e-mails du gerne vil modtage fra listen.

Under “Ugentlige notifikationer” kan du vælge, om du vil modtage e-mails om nye Record Matches, Smart Matches™, Smart Match™ -bekræftelser fra andre brugere, DNA-matches, Instant Discoveries™, Photo Discoveries eller Theories of Family Relativity™.

Under “Månedlige notifikationer” kan du vælge, om du vil modtage MyHeritage-nyhedsbreve. Nyhedsbreve indeholder information om hvad der er nyt på MyHeritage, samt links til interessante blogindlæg og indhold på MyHeritage Uddannelsescenter.

Under “Andre notifikationer” kan du vælge, om du vil modtage lærerige e-mails eller notifikationer om slægtstræer.

Under “Reklamekampagner” kan du vælge, om du vil modtage e-mails om særlige tilbud og rabatter.

Under “Notifikationer om konto” kan du vælge, om du vil modtage e-mails om udløb af abonnement eller oplysninger om din indkøbskurv.

Hvis du gerne vil modtage disse e-mails på et andet sprog, kan du vælge sproget fra rullemenuen nederst på siden.

Bemærk, at du ikke kan fravælge at modtage servicemeddelelser, f.eks. meddelelser om betaling, sikkerhed eller juridiske anliggender.

Når du er færdig med at ændre dine indstillinger, skal du klikke på “Gem ændringer” for at anvende dem.

URL is copied to your clipboard.