URL is copied to your clipboard.

Sådan starter du med at bygge et slægtstræ på MyHeritage

Sådan starter du med at bygge et slægtstræ på MyHeritage

At bygge et slægtstræ på MyHeritage er ikke bare sjovt og nemt – det er utroligt givende. Med teknologier som Record Matching, Smart Matching™ og Instant Discoveries™ kan du på kun få minutter få utrolige indsigter om dine forfædre og tilføje masser af oplysninger til dit træ.

Sådan her gør du for at komme i gang.

Start fra bunden

Når du registrerer dig med en konto på MyHeritage, bliver du bedt om at indtaste dit køn, navn, e-mail-adresse og fødselsår samt navnene på begge dine forældre. Når du har klikket på “Kom i gang”, bliver du bedt om at indtaste navnene og fødselsdatoer for alle dine bedsteforældre.

Når disse 7 personer – de “magiske 7” – er tilføjet til dit træ, kan MyHeritage allerede begynde at gøre opdagelser og give dig forslag. Hvis et grønt Smart Match™ -ikon eller et brunt Record Match-ikon vises på et profilkort, betyder det at MyHeritage har fundet en potentiel match, som du derefter kan gennemgå og bekræfte for at tilføje nye oplysninger. Jo flere oplysninger du tilføjer, des flere matches finder MyHeritage til dig.

Da der konstant tilføjes nye optegnelser til databasen, og der hele tiden bliver bygget nye slægtstræer på MyHeritage, vil nye matches sandsynligvis blive tilgængelige efter at du er startet med dit slægtstræ. Du vil regelmæssigt modtage e-mails for at gøre dig opmærksom på at MyHeritage har fundet nye matches.

Upload af en GEDCOM

Hvis du allerede er begyndt med at bygge et slægtstræ ved hjælp af andre programmer til slægtsforskning, kan du uploade dit eksisterende træ til MyHeritage som en GEDCOM-fil. Dette kan gøres når du registrerer dig, ved at klikke på “Importer træ (GEDCOM)” registreringssiden, eller når du allerede har en konto ved at vælge “Importer GEDCOM-fil” under fanen “Slægtstræ” øverst på forsiden.

Instant Discoveries™

Nogle gange finder MyHeritage en Smart Match™, som kan tilføje en helt ny gren til dit træ eller fotografier af personer i dit træ. Dette kaldes en Instant Discovery™. Du kan finde Instant Discoveries™ under fanen Opdagelser i navigationslinjen på hjemmesiden, og du vil modtage en e-mail, når MyHeritage har fundet en Instant Discovery™ til dig. Når du har bekræftet matchen, kan du føje flere personer eller fotografier af familiemedlemmer til dit slægtstræ med et enkelt klik.

På den måde kan Instant Discoveries™ få dit slægtstræ til at vokse markant uden at du behøver at anstrenge dig for meget!

Hvordan din slægtsforskning kan forbedres ved hjælp af abonnement

At bygge et træ, importere en GEDCOM og modtage og gennemgå Smart Matches™ og Record Matches er helt gratis på MyHeritage. Du modtager også én gratis Instant Discovery™.

For at bekræfte Smart Matches™ og føje oplysningerne til dit træ, skal du have et Premium-, PremiumPlus- eller Komplet abonnement. Abonnenter med PremiumPlus og Komplet modtager også ubegrænset Instant Discoveries™.

For at bekræfte Record Matches, se de originale scanninger af optegnelser og føje oplysningerne i dem til dit træ, skal du have et Data- eller Komplet abonnement.

 

URL is copied to your clipboard.