URL is copied to your clipboard.

Sådan bruger du Deep Nostalgia™ til at animere familiefotos

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Sådan bruger du Deep Nostalgia™ til at animere familiefotos

Deep Nostalgia ™ er en unik funktion, der giver dig mulighed for at animere ansigterne i dine gamle familiefotos. Deep Nostalgia™ bruger avanceret ‘deep learning’-teknologi, der er licenseret af MyHeritage fra D-ID, og skaber realistiske videoklip af høj kvalitet fra stillbilleder.

Der er 3 måder at animere dine familiefotos ved hjælp af Deep Nostalgia™:

 • Via hjemmesiden for Deep Nostalgia™
 • Direkte fra sektionen Mine billeder på din familieside på MyHeritage
 • Fra MyHeritage-mobilappen

Sådan bruges funktionen til at gøre fotos af dine forfædre levende.

Animér et foto fra hjemmesiden for Deep Nostalgia™ 

Følg disse trin for at animere et nyt foto, der ikke er uploadet til MyHeritage.

 1. Besøg myheritage.dk/deep-nostalgia.
Deep Nostalgia™ hovedside

 

 1. Upload dit foto: Klik på “Upload foto” for at vælge en fil fra din computer. Eller træk og slip et foto efter eget valg i fotorammen.
 2. Tilmeld dig eller log ind: Når du uploader dit foto, vil du blive bedt om at tilmelde dig MyHeritage for at animere dine fotos. Tilmelding er gratis. Hvis du allerede har en MyHeritage-konto og ikke er logget ind, skal du vælge “Log ind” i bunden af popup-vinduet.

Dit foto forbedres automatisk for at sikre optimale resultater for animationen. Hvis billedet har mere end ét ansigt, skal du vælge et blandt de enkelte ansigter, der er registreret på billedet.

Vælg et ansigt der skal animeres fra de registrerede ansigter

Animering af et ansigt på et foto tager typisk mellem 10 og 20 sekunder afhængigt af længden på drivervideoen, som vi anvender på den. Videoer, der består af en længere rækkefølge af bevægelser, tager længere tid at lave.

 1. Se din animation: Når din animerede video er klar, starter den med det samme. Hold markøren over den for at sætte videoen på pause når som helst.
Sæt videoanimationen på pause
 1. Del eller download din animation: Klik på knappen “Download video” til venstre for videoen for at downloade den til din computer. Klik på delingsikonerne for at dele din video direkte til Facebook eller Twitter, eller kopier linket for at dele på en anden platform.

Animér et foto på din MyHeritage familieside

Du kan også animere ethvert foto, der allerede findes på MyHeritage. Sådan gør du:

 1. Besøg sektionen “Mine billeder” på MyHeritages hjemmeside.
Adgang til sektionen Mine billeder
 1. Vælg et foto: Klik på et af dine fotos for at åbne siden “Se foto”.
 2. Klik på knappen “Animér” øverst i højre hjørne.
Klik på “Animér” for at begynde!

Hvis dit foto endnu ikke er blevet forbedret, forbedres det automatisk inden animationen. Dette gøres for at producere de klareste og mest realistiske resultater.

Hvis der kun registreres ét ansigt på dit foto, begynder vi med det samme at animere det.

Hvis der er mere end én person på fotoet, kan du vælge, hvilket ansigt du vil animere ved at vælge fra linjen under fotoet, der viser alle de individuelle ansigter, der er registreret på billedet.

Vælg blandt de ansigter vi har registreret
Vælg blandt de ansigter vi har registreret
 1. Se din animation: Når du er færdig, kan du se outputvideoen af din animation.
Klik på play-knappen for at afspille din animation igen

Algoritmen identificerer den drivervideo, der passer bedst til ansigtet på dit foto, og vælger den som standard. Men hvis du ikke er tilfreds med standardresultatet, kan du vælge mellem yderligere 9 animationsindstillinger i rullemenuen øverst til højre.

 1. Del eller download din animation: Klik på ikonet Del for at dele det originale foto eller animationen på Facebook, Twitter eller for at kopiere linket. Vælg Download for at gemme videoanimationen i mp4-format.
Del en animation

Animér et foto i MyHeritage-mobilappen

Deep Nostalgia™ er også tilgængelig i den gratis MyHeritage-mobilapp, som kan downloades fra App Store eller Google Play.

 1. Tilføj eller scan dit foto til MyHeritage-mobilappen: Hvis fotoet endnu ikke er uploadet til MyHeritage, kan du tilføje det ved at gå til sektionen “Mine fotos” i appen og trykke på det orange “plus”-tegn nederst til højre. Her kan du enten vælge et eksisterende foto på din enhed eller scanne et foto ved hjælp af mobilappens indbyggede scanner. Klik her for at lære mere om scanning af dine fotos til MyHeritage med mobilappen
 2. Besøg afsnittet Fotos, og vælg et foto: Når dit foto er uploadet til MyHeritage, kan du få adgang til det fra afsnittet Fotos i appen. Tryk på det foto, du vil animere.
 3. Tryk på animationsikonet (den bevægelige kugle) for at animere fotoet.

Hvis dit foto endnu ikke er blevet forbedret, forbedrer vi det på det tidspunkt for at opnå optimale animationsresultater.

Hvis der registreres flere ansigter på fotoet, vil du blive bedt om at vælge det, som du vil animere.

Animationsprocessen kan tage op til 20 sekunder, afhængigt af hvilken driver vi har valgt til det ansigt du valgte.

 1. Se din animation: Når videoanimationen er blevet lavet, afspilles den automatisk. Tryk på afspilningsknappen for at afspille den igen.
 2. Del eller download animationen til din enhed ved at trykke på ikonerne øverst til højre.

Du kan også trykke på rullemenuen “Animationstype” for at prøve andre drivere til et specifikt ansigt.

Deep Nostalgia™ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er der vandmærker på min animation?

To typer vandmærker kan vises på din animation:

1. MyHeritage-logoet

Dette vandmærke vises nederst i højre hjørne af animationer oprettet af MyHeritage-brugere, der ikke har et betalt MyHeritage abonnement. Brugere med et betalt MyHeritage abonnement vil være i stand til at oprette animationer uden logo.

2. AAutenticitetsindikatorer

To eller tre ikoner vises nederst i højre hjørne af din animation: en kugle i bevægelse, en tryllestav og – hvis billedet blev farvelagt – en palet.

Disse ikoner tilføjes som en del af MyHeritages forpligtelse til historisk ægthed.

Bevægelserne i drivervideoerne, som bruges til at oprette animationssekvenserne, er ægte menneskelige bevægelser, og skuespillerne i de fleste af disse blueprint-videoer er ansatte i MyHeritage. Slutresultatet er dog ikke autentisk – det er en teknologisk simulering af, hvordan personen på dit foto ville have bevæget sig og set ud, hvis de blev fanget på video.

MyHeritage mener, at det er vores etiske ansvar at sikre, at folk ser forskellen mellem simulerede videoer oprettet ved hjælp af deep learning og originale fotos eller videoer. Af denne grund skelner vi animerede fotos fra originalerne ved hjælp af et specielt præget bevægelsesikon (det ligner en bevægende bold) nederst i venstre hjørne af fotografierne. Forbedrede fotos er angivet med et tryllestavsikon og farvelagte fotos med et paletikon.

Du vil se det samme ikon i miniaturebillederne af de fotos, som du allerede har animeret i afsnittet Mine billeder på din familieside. Dette ikon hjælper dig med at holde styr på, hvilke fotos du har animeret.

Ikon der angiver, at der er oprettet en animeret version af et foto

 

Hvad sker der med originalen, når jeg animerer et foto?

Your original photo will always be preserved, whether you colorize, enhance, or animate it. When you animate a photo, the animated video that is created is not added to your albums on MyHeritage as a standalone item. Instead, it piggybacks on the original photo. If you delete the animation, the original photo will remain intact on your MyHeritage album.

Dit originale foto vil altid blive bevaret, uanset om du farvelægger, forbedrer eller animerer det.

Når du animerer et foto, føjes den animerede video der oprettes, ikke til dine album på MyHeritage som et enkeltstående element. I stedet er det er det forbundet til dit MyHeiritage-album.

Jeg kan ikke animere et af ansigterne på mit foto. Hvorfor ikke?

Når du har uploadet et foto, registrerer vi automatisk ansigterne i det og giver dig mulighed for at vælge et ansigt, der skal animeres. Vi er normalt i stand til at finde de fleste ansigter, der er til stede på et foto, men der er tilfælde, hvor nogle ansigter ikke registreres. I øjeblikket kan kun ansigter, der er registreret af algoritmen, animeres.

Kan jeg animere mere end et ansigt på det samme billede?

Du kan animere alle de registrede ansigter på et foto, men i den aktuelle version af denne funktion kan de ikke alle animeres på samme tid. Du bliver nødt til at oprette en separat animation for hvert ansigt, en ad gangen.

Hvis du ser et foto fra afsnittet Mine fotos på hjemmesiden, kan du fortælle, hvilke ansigter der er animeret ved at se på de enkelte ansigter under hovedfotoet. Dem med en animation vises med en afspilningsknap.

Afspil-knappen angiver, hvilke ansigter der allerede er animeret

 

Kan jeg vælge en anden rækkefølge af bevægelser til min animation?

Hvis du vil kontrollere, hvilken sekvens af bevægelser der er valgt, i stedet for at holde fast i den standarddriver, der blev valgt for dig, kan du gøre det fra sektionen Mine fotos på hjemmesiden. Der kan du ændre driveren til et foto, der allerede er animeret. Selvom vi har valgt den rækkefølge, som vi mener fungerer bedst for det valgte ansigt, kan du lege med de forskellige muligheder og se om du foretrækker en anden.

For at ændre driveren til din animation skal du klikke på rullemenuen “Animation” og vælge en af de tilgængelige drivere. Den driver, som vi oprindeligt valgte, vises med ordet “standard” ved siden af.

Hvad koster det at bruge Deep Nostalgia™?

Hvis du har et Komplet abonnement på MyHeritage, kan du animere et ubegrænset antal fotos.

Andre MyHeritage-brugere kan lave flere animationer gratis. Ud over disse animationer, har de brug for et abonnement for at animere flere. Ikke-abonnenter vil bemærke et vandmærke af MyHeritage-logoet nederst til højre på videoanimationen, mens Komplette abonnenter vil være i stand til at producere animerede fotos, der er logofri.

Du kan lære mere om vores forskellige abonnementstyper her.

Klik her for at prøve Deep Nostalgia™ nu!

URL is copied to your clipboard.