URL is copied to your clipboard.

Introduktion til Instant Discoveries™

Introduktion til Instant Discoveries™

Instant Discoveries™ udnytter hele databasen af slægtstræer og historiske optegnelser på MyHeritage for at gøre det at bygge og udvide dit slægtstræ lige så let som et museklik.

En Instant Discovery™ er en samling af familiehistoriske oplysninger, hvor du med et enkelt klik kan tilføje op til 40–50 personer til dit træ eller værdifulde familiebilleder, som du aldrig har set før.

Hvordan det virker

Hver Instant Discovery™ er baseret på en match fundet af MyHeritages Smart Matching™-teknologi. Algoritmen finder en Smart Match™ til et slægtstræ med personer eller fotografier du ikke har i dit træ, og giver dig muligheden for at kopiere alle disse oplysninger med et enkelt klik sammen med alle fakta, begivenheder og fotos. Kildecitationer oprettes automatisk i træet for at dokumentere nøjagtigt hvor dataene kom fra. For at beskytte andre brugers privatliv importerer Instant Discoveries™ aldrig detaljerne om levende personer.

Jo større dit træ er, des mere sandsynligt er det, at du har en Instant Discovery™. Selv hvis dit træ ikke vokser, øges dine chancer for at få en ny Instant Discovery™ hver dag, da MyHeritage fortsætter med at tilføje millioner af optegnelser og profiler, der kan sammenlignes med dit træ. Ofte er det nok bare at tilføje “magic 7” (brugeren, 2 forældre og 4 bedsteforældre) for at få en Instant Discovery™ og øjeblikkeligt få dit træ til at vokse.

Sådan får du adgang til Instant Discoveries™

For at få adgang til dine Instant Discoveries skal du vælge “Instant Discoveries” under fanen “Opdagelser” i hovedmenuen.

Hvis du ikke ser noget der, kan du prøve at tilføje nogle oplysninger eller personer til dit slægtstræ.

Der er to typer opdagelser: Person Discoveries™ og Photo Discoveries™. Person Discoveries er matches, der kan tilføje nye personer til dit træ, mens Photo Discoveries tilføjer nye familiefotos.

Klik på “Se opdagelse” for at se detaljerne om opdagelsen.

Anvendelse af Person Discoveries™

Når du klikker på “Se opdagelse” på en Person Discovery, skal du bekræfte om Smart Matchen som opdagelsen bygger på, er korrekt. Hvis matchen er korrekt, skal du klikke på “Ja.”

Du vil derefter få vist du se en liste over alle de personer denne opdagelse kan tilføje til dit træ, sammen med deres forhold til dit match og profilbilleder. For at bekræfte og føje dem til dit træ skal du klikke på “Føj til dit træ.”

 

Hvis du ikke ønsker at tilføje dem, kan du klikke på “Afvis opdagelse.”

Bemærk, at hvis du accepterer en Person Discovery™, vil alle de forbundne personer blive tilføjet til dit træ. Hvis du skifter mening, efter at du har tilføjet dem til træet, eller hvis du vil fjerne nogle af dem, skal du fjerne dem enkeltvis.

Anvendelse af Photo Discoveries™

Når du klikker på “Se opdagelse” på en Photo Discovery, kan du sammenligne personen i dit træ med den på det matchende træ, for at bekræfte at de er den samme person. Hvis de er, og du gerne vil tilføje fotoet til dit træ, skal du klikke på “Tilføj fotos til dit træ.”

Fotoet vil øjeblikkeligt blive tilføjet til den persons profil i dit træ.

Udvidelse af dit træ

Når du har godkendt en opdagelse, føres du til dit slægtstræ, hvor en besked der opsummerer hvad der skete vil vises:

Træet vil blive opdateret, og etiketter med “NY” vil kortvarigt blive vist over kortene til alle personer, der netop blev føjet til dit træ.

Nu kan du udforske dit træ og klikke på de nye tilføjelser for at se deres profiler, og se på de netop tilføjede oplysninger. Du begynder også at modtage Smart Matches™ og Record Matches for disse nye tilføjelser, samt yderligere Instant Discoveries, så dit træ vil vokse endnu hurtigere.

Hvor meget koster det?

Alle MyHeritage-brugere kan nyde godt af denne funktion og foretage øjeblikkelige familiehistoriske opdagelser. Din første opdagelse er gratis, og efterfølgende opdagelser vil blive fundet og vist til dig gratis. Men du skal have et PremiumPlus eller et Komplet abonnement for at anvende efterfølgende opdagelser og føje dem til dit træ.

Abonnenter med PremiumPlus og Komplette abonnement kan bruge Instant Discoveries ubegrænset. Når du har tilføjet en opdagelse vil dit træ blive ændret, og nye opdagelser skal omberegnes. Yderligere nye opdagelser kan blive tilføjet efter 24 timer.

Hvad er forskellen mellem Instant Discoveries™ og Smart Matches™?

Instant Discoveries finder ikke oplysninger, som du ikke kunne have fundet via Smart Matches™, men de kan spare dig for meget tid. Med Smart Matches™ kan du finde informationen og tilføje de nye personer manuelt, og dette kan muligvis sikre større nøjagtighed, men det vil også kræve en større indsats. Erfarne slægtsforskere foretrækker muligvis den langsomme og omhyggelige rute, men de kan stadig nyde godt af Instant Discoveries for at tilføje oplysninger fra slægtstræer, som er bygget af kilder de har tillid til.

Instant Discoveries giver nye brugere mulighed for på kort tid, at komme videre fra at have et slægtstræ med kun en håndfuld personer, til at have store blomstrende slægtstræer med mange grene. For erfarne brugere tilbyder de muligheden for at udvide og berige deres slægtstræer på kort tid og med meget lidt besvær.

URL is copied to your clipboard.