URL is copied to your clipboard.

Reimagine-appen: Den bedste løsning til scanning og forbedring af familiefotos

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Reimagine-appen: Den bedste løsning til scanning og forbedring af familiefotos

Reimagine er en app drevet af MyHeritage, der udnytter topmoderne AI-teknologi til scanning og forbedring af gamle fotos. Udover de populære funktioner til farvelægning, forbedring, reparation og animation af fotos inkluderer appen en førsteklasses fotoscanner, der giver dig mulighed for at scanne hele fotoalbums på få minutter. Disse funktioner, sammen med problemfri integration med MyHeritage-platformen, gør Reimagine til den perfekte løsning til digitalisering, forbedring og deling af gamle familiefotos. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan Reimagine-appen kan transformere måden, du organiserer og oplever dine familiemedlemmers fotos på.

I denne artikel viser vi dig, hvordan Reimagine-appen kan ændre den måde, du organiserer og oplever dine familiefotos på.

Kom i gang

For at komme i gang skal du downloade Reimagine-appen fra App Store eller Google Play og tilmelde dig eller logge ind, hvis du allerede har en MyHeritage-konto.

Ved at tilknytte appen til en eksisterende familieside kan medlemmer af din familieside se alle de fotos, du tilføjer eller opretter med Reimagine, og du kan få adgang til alle fotos på den familieside. Hvis du administrerer flere familiesider på MyHeritage, kan du dirigere de fotos, du scanner eller uploader til Reimagine, til den familieside, du foretrækker, eller oprette en ny, hvis du ønsker at holde dem adskilt.

Scanning af hele album på få minutter med fotoscanneren

Fotoscanneren på Reimagine er en gamechanger for mange slægtsforskere takket være dens evne til at scanne flere fotos med et enkelt tryk. Hvis du har album og kasser med fotos derhjemme, der har ventet på at blive scannet, fordi du ikke har haft tid til det – vil du elske denne funktion.

For at starte scanning skal du trykke på plusknappen nederst på startskærmen og vælge “Scan fotos”.

Scanning af fotos ved hjælp af Reimagine-appen
Scanning af fotos ved hjælp af Reimagine-appen

Når du bruger denne funktion for første gang, vises en kort vejledning med nogle tips til at opnå de bedste resultater. Derefter vises skærmen til scanning. Tryk blot på knappen nederst på skærmen for at fange alle fotos i rammen. Fotos vil automatisk blive beskåret som individuelle billeder, og du kan gå videre til næste side og trykke igen for at fortsætte scanningen. Mens du scanner, vises antallet af fotos, der er fanget indtil videre, øverst til højre for miniaturebilledet nederst på skærmen.

Scanning multiple photos on Reimagine
Scanning af flere fotos på Reimagine

Se videoen nedenfor for at se den i aktion:

Farvelæg sort-hvide fotos og genskab falmede farver

Når du har scannet eller uploadet dine fotos til Reimagine, kan du begynde at opdage magien ved dets AI-fotoforbedringsfunktioner.

Funktionen til farvelægning af fotos transformerer automatisk sort-hvide fotos til fuldfarvebilleder, og farvegenoprettelse genskaber falmede eller gulnede nuancer. Tryk på farvehjulet for at farvelægge et sort-hvidt foto eller gendanne farverne i et farvefoto. Reimagine registrerer automatisk, om dit foto er sort-hvidt eller farve, og vælger handlingen derefter.

Se videoerne nedenfor for at se, hvordan det fungerer:

 

Forbedr og forbedre kvaliteten af fotos

Fotoforbedringsfunktionen opskalerer fotos, forbedrer deres opløsning og kvalitet og bringer slørede ansigter i skarpt fokus. Tryk på tryllestavsikonet for at forbedre dit foto. Se, hvordan det fungerer i videoen nedenfor:

Animér fotos

Fotoanimationsfunktionen animerer ansigterne på dine fotos, så de bevæger sig, ser sig omkring og smiler! Tryk på ikonet med den bevægelige bold for at animere et foto. Hvis der er mere end én person på billedet, skal du vælge det ansigt, du vil animere. Der vil blive valgt en animationsmodel, som passer bedst til det ansigt, du har valgt, men du kan vælge mellem 20 forskellige modeller.Se videoen nedenfor for at se, hvordan det fungerer:

 

 

Reparer fotos

Fotoreparationsfunktionen reparerer automatisk ridser, folder og anden skade på fotos. Tryk på ikonet med plasteret for at reparere et foto. Se, hvordan det virker, i videoen nedenfor:

Optag historierne bag billederne

Udover at tilføje detaljer til billederne, såsom hvor de blev taget, hvornår de blev taget, og hvem der er med på dem, kan du optage en lydoptagelse, der knytter sig til billedet og fortæller historien bag det. Tryk på mikrofonikonet øverst til højre på skærmen for at åbne optageren. Tryk derefter på den sorte knap for at starte optagelsen.

Recording an audio narration for a photo on Reimagine
Optagelse af en lydfortælling til et foto på Reimagine

Redigér, gem og del fotos

Hvis du ønsker at beskære eller rotere et foto, kan du gøre det ved at trykke på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen og vælge “Rediger foto”.

Når du har forbedret og redigeret fotoet til din tilfredshed, kan du dele det ved at trykke på ikonet “Del” til højre for ikonerne for fotofunktionen, eller gemme det på din enhed ved at trykke på de tre prikker for at åbne menuen og vælge “Gem i bibliotek.”

Pris og tilgængelighed

Enhver kan downloade Reimagine-appen og prøve den gratis. Et Reimagine-abonnement er påkrævet for ubegrænset brug af alle funktioner.

Brugere med et MyHeritage Komplet-abonnement kan farvelægge, forbedre, animere og reparere et ubegrænset antal fotos på Reimagine og nyde godt af ubegrænset lagerplads. De skal dog have et Reimagine-abonnement for ubegrænset brug af fotoscanneren. Hvis du har et Komplet-abonnement, skal du sørge for at logge på appen med de samme oplysninger, som du bruger til din MyHeritage Komplet-konto for at få ubegrænset brug af fotoforbedringsfunktionerne.

Reimagine er i øjeblikket tilgængelig til Android og iPhone, og bliver snart tilgængelig til iPad.

Du kan lære mere om appen og MyHeritage-fotofunktionerne i de følgende materialer:

URL is copied to your clipboard.