URL is copied to your clipboard.

Opnå fantastiske resultater med MyHeritage’s AI Time Machine™

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Opnå fantastiske resultater med MyHeritage’s AI Time Machine™

AI Time Machine™, MyHeritages utrolige funktion, der transformerer dig til en historisk person ved brug af hverdagsfotos, har taget verden med storm! Folk fra overalt i verden har masser af sjov med at se sig selv som historiske karakterer i forskellige historiske perioder og dele billederne med deres venner. Mange har endda tilføjet deres billeder fra AI Time Machine™ som profilbilleder på sociale medier. Ikke alle billeder, der produceres af denne funktion, er dog lige fantastiske. På grund af begrænsninger i tekst-til-billede teknologi, som denne funktion er baseret på, kan visse billeder blive fordrejede eller indeholde fejl. I denne artikel vil vi udforske, hvordan man vælger de rette fotos til upload i funktionen for at maksimere dine chancer for at opnå fantastiske resultater, og vi vil give nogle ekstra tips til at skabe billeder du elsker.

Sådan vælger du fotos, der giver de bedste resultater

Den vigtigste faktor for at sikre fantastiske resultater med AI Time Machine™ er kvaliteten og variationen af de fotos du uploader i begyndelsen af processen. På siden, hvor du uploader fotos til AI Time Machine™, har vi lavet nogle retningslinjer for valg af fotos der skal uploades. De er værd at følge omhyggeligt; jo flere af dine fotos der overholder disse tommelfingerregler, jo bedre bliver dine resultater. Lad os dykke lidt mere ned i retningslinjerne.

1. Upload mindst 20 fotos af høj kvalitet

Kvaliteten af resultaterne afhænger i høj grad af kvaliteten af de fotos du uploader, og jo flere fotos du tilføjer, jo bedre. Du kan uploade op til 30 fotos, og resultaterne er bedre når du uploader mindst 20. Vi anbefaler at bruge eksisterende fotos fra din kamerarulle eller computer, der er taget på forskellige dage og i forskellige situationer, da dette vil sikre en masse variation (som vi vil gå i dybden med nedenunder). Protip: Visse apps, såsom fotoappen på iOS eller Google Photos, lader dig søge efter et bestemt ansigt og filtrere dine fotos. Du kan bruge disse apps til at finde fotos af dig selv og herefter tilføje dem til et særligt album, beskære efter behov (mere om dette nedenunder), og uploade dem alle sammen til AI Time Machine™. Hvis du ikke har 20 fotos ved hånden, kan du altid knipse et par ekstra.

2. Sørg for, at du er den eneste person på de fotos du vælger

AI-teknologien inkluderer elementer, som den finder i hver af de fotos, ind i de nye billeder, så hvis du inkluderer fotos med andre end bare dig på – inklusive babyer – så kan den tilføje dem til dine resultater. Hvis du gerne vil bruge et foto, hvor der optræder andre mennesker, så beskær fotoet, så man kun kan se dig, før du uploader det på AI Time Machine™.

3. Inkluder en masse variation

Variation er vigtigt! Brug af fotos med forskellige baggrunde, poseringer, ansigtsudtryk og tilstande hjælper med at træne den kunstige intelligens mere effektivt og er lig med en større chance for, at den kan genskabe dine træk i flere forskellige situationer. Det er vigtigt at inkludere masser af gode close-ups af dit ansigt (vi anbefaler cirka 10), men det er også en god idé at inkludere:

  • 3 fotos af hele kroppen
  • 5 fotos af den øverste del af kroppen
  • 2 fotos af dig i profil

Sørg for, at der er fotos, hvor dine øjne ser i forskellige retninger. Vi anbefaler endda at inkludere mindst én, hvor du har lukkede øjne.

4. Undgå fotos, hvor dit ansigt er ændret

Selv synligt make-up kan påvirke resultaterne. Undgå at inkludere fotos med solbriller, ansigtsmasker, eller andre ting, der dækker eller ændrer dit ansigt.

5. Hold det pænt og sikkert

Upload ikke fotos, der viser nøgenhed, badetøjsfotos, eller fotos af mindreårige. Denne funktion er kun for voksne.

Eksperimenter med flere temaer

Når først du har uploadet dine fotos og modtaget e-mailen, der giver dig besked om dine resultater, er det tid til at spænde sikkerhedsselen og gøre dig klar til din tidsrejse! De først par temaer vil blive genereret automatisk for dig. Hvis du har uploadet fotos af høj kvalitet, der følger retningslinjerne, så bør du allerede kunne se nogle billeder du elsker, men hvis ikke – så tab ikke modet! Visse temaer virker bedre for bestemte ansigter end andre. Prøv et par andre temaer ved at vælge nogle fra listen til venstre for resultaterne på en desktop computer eller ved at åbne skuffen i bunden af skærmen på en mobil, og tryk så på dine valg.

Choosing more AI Time Machine™ themes on a desktop
For at prøve flere AI Time Machine™ temaer, så klik på knapperne til venstre for dine resultater

Den vil tage et par minutter om at lave billederne med de nye temaer.

Giv dig selv lidt tid til at vænne dig til billederne

Den kunstige intelligens vil ofte ændre dine ansigtstræk en anelse, så de passer til temaets æstetiske stil. Nogle gange vil disse ændringer være store nok til, at du ikke ved første øjekast kan genkende ansigtet på billedet som dit. Når først du har vænnet dig til disse små ændringer, så vil billeder, der ellers ikke virkede til at ligne dig først, begynde at minde mere om dig. En måde at hjælpe dig med at vænne dig til det, er ved at kigge på billederne igen efter lidt tid. En anden metode vi anbefaler er:

Vis billederne til venner og familie og spørg, hvad de synes

Hvorfor? Fordi det er normalt for folk at opfatte sig selv lidt anderledes end den måde, andre ser dem. Du ser kun dig selv i spejlet, på billeder eller video, mens dine venner og familiemedlemmer ser dig i forskellige vinkler og under forskellige forhold hele tiden. Som resultat, så dem, der kender dig, vil måske genkende dig med det samme på billeder, som du slet ikke synes ligner dig – og når de begynder at påpege lighederne, så begynder du måske selv at se dem.

 Som et personligt eksempel, så genkendte jeg mig selv omgående i billedet til venstre, men det var kun da vores Senior VP of Product Maya Lerner påpegede det, at jeg kunne se mig selv i billeder til højre

Skab en ny model ved at uploade nye billeder

Hvis alle resultaterne du modtager ikke er så gode, så er den bedste metode til bedre resultater at starte igen fra begyndelsen og vælge nye. billeder (eller et større antal eller større variation af dem) denne gang. Sørg for at følge retningslinjerne omhyggeligt når du vælger hvilke fotos der skal uploades! Det kan hjælpe at tage et nye til at “udfylde” de mangler, som den tidligere billedesamling måske havde, uanset om det er nærbilleder, fotos af hele eller halvdelen af kroppen, eller fotos hvor du ser i forskellige retninger. Hvis du gør dette, så prøv at sikre dig, at baggrunden er en smule anderledes på hvert billede. Er du klar til din tidsrejse? Giv AI Time Machine™ et forsøg!

URL is copied to your clipboard.