URL is copied to your clipboard.

Brug din indbakke i MyHeritage-mobilappen

Brug din indbakke i MyHeritage-mobilappen

MyHeritage-mobilappen gør det let at udforske og dele din slægtshistorie på farten. Tag og del familiefotos og minder direkte fra din mobile enhed, opdater dit træ ved familiesammenkomster, og inviter familiemedlemmer til at bidrage til dit slægtstræ. MyHeritage-mobilappen er tilgængelig gratis på iOS og Android og fungerer på smartphones og tablets. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du installere mobilappen her.

Indbakkefunktion i mobilappen muliggør et nemmere samarbejde med dine familiewebstedsmedlemmer, og med andre brugere som du har DNA- eller Smart-matches med. Du kan bruge den til at sende og modtage emails, for at undersøge din forbindelse med andre MyHeritage-medlemmer, og opdage mere om din familiehistorie sammen. Samarbejde er en vigtig del af vellykket slægtsforskning. Korrespondancer, som du starter med dine DNA-matches eller andre MyHeritage-medlemmer, kan via mobilindbakken fortsættes uanset hvor du er, også selvom du startede den på webversionen. Det er gratis at kontakte dine DNA-matches i alle sammenhænge.

Adgang til indbakken

For at navigere til indbakken, skal du trykke på det nye konvolutikon øverst i højre hjørne på mobilens skærm. Hvis du har ulæste beskeder, vil der være et mærke på konvolutten, der angiver hvor mange ulæste meddelelser du har i din indbakke.

Click on the envelope on the home screen of the app to open the Inbox

Du kan også navigere til indbakken fra menuen til mobilappen:

Klik på “Indbakke” i hovedmenuen for at åbne indbakken

Hvis du trykker på konvolutikonet eller “indbakke” i menuen, vil du blive taget til indbakken.

Indbakken

På hovedsiden af indbakken vises de email-samtaler du har med andre mennesker. Samtaler med nyere meddelelser vil blive vist først. Tråde med ulæste meddelelser vises med fed skrift. Dette er den samme liste, som du vil se på webversionen af indbakken. I mobilindbakken kan du starte tråde med medlemmer af dit familiewebsted, og fortsætte tråde der blev indledt gennem kontaktlinks eller knapper i DNA-matches og Smart Matches-funktionerne. Du kan ikke søge efter eller kontakte andre MyHeritage-medlemmer vilkårligt. Dette er en sikkerhedsfunktion, der beskytter vores medlemmer mod spam.

For at starte en ny samtale skal du trykke på blyanten nederst i højre hjørne på indbakkenes hovedside.

Inbox: Main page

På iOS-enheder skal du trykke på plustegnet i feltet “Til”. På Android-enheder skal du trykke på feltet “Til” og indtaste navnet på det medlem af træet, som du vil kontakte.

Tilføj modtagere, når du skriver en ny besked

Start med at indtaste modtagerens navn, og vælg derefter den ønskede person fra listen der vises. Du kan vælge op til seks modtagere, hvis du vil starte en gruppesamtale.

Start med at skrive din besked og tryk på “Send” (på iOS) eller pilikonet (på Android), når du er færdig.

Tap “Send” to send your message

Når en meddelelse er færdigtskrevet og sendt, sender MyHeritage en email til modtageren. Emailen viser ikke din email-adresse; den sendes fra MyHeritage på dine vegne, og modtageren kan svare emailen via MyHeritage, som så sender en email til dig.

På iOS kan du swipe en hvilken som helst tråd til venstre for at markere den som læst eller ulæst, eller trykke på “Mere” for at svare, arkivere eller slette tråden. På Android skal du lave et langt tryk for at trække en menu op, hvor du kan vælge en af disse muligheder.

Hvis du vil rydde op i din indbakke uden at slette dine tråde, kan du arkivere dem. Når du arkiverer en email-tråd, bliver den flyttet fra din hovedindbakke til et separat arkivafsnit.

Hvis du vil filtrere dine beskeder, skal du trykke på filterikonet øverst i højre hjørne af skærmen – det er det ikon, der ligner en trakt. Et panel åbnes fra højre side af skærmen, hvor du kun kan se beskeder der er ulæste, arkiverede eller som du har sendt.

Tryk på en hvilken som helst tråd for at se den seneste besked. Du kan også trykke på tidligere beskeder i tråden for at udvide og læse dem.

Besvar en besked ved at trykke på pilen nederst til højre på skærmen. Tryk på ellipsismenuen (…) i øverste højre hjørne for at svare, arkivere, markere meddelelsen som ulæst, eller slette den.

Vi afslører ikke email-adresser, men vi fortæller dig navnet på den familieside den person du skriver med administrerer.

Du vil modtage en notifikation når du har nye beskeder direkte på startskærmen af din mobile enhed.

Notifikationer på startskærmen på en smartphone, der viser 1 ny meddelelse

Du kan fravælge push-notifikationer hvis du ikke ønsker at blive underrettet på denne måde, selvom vi anbefaler at du ikke fravælger dem, da indgående meddelelser fra andre brugere kan være meget vigtige. For at fravælge push-notifikationer på iOS, skal du gå til indstillingsmenuen på din mobil, vælg “Notifikationer”, tryk på MyHeritage-appen og deaktiver “Tillad notifikationer “. For Android mobiler, skal du gå til mobilens indstillinger, og fortsætte i overensstemmelse med den enhedsspecifikke proces for at fravælge sådanne notifikationer.

Opsummering

Mobil-indbakke er en fantastisk måde at samle alle dine samtaler med andre slægtsforskere på ét sted. Den blev bygget til at være meget bekendt for folk der er vant til at arbejde med email-applikationer, samtidig med at du bevarer dit privatliv ved at vi ikke afslører din personlige email-adresse til de MyHeritage-medlemmer du skriver med. Vi håber, at den nye mobilapp-indbakke vil gøre det nemmere for dig at samarbejde med andre medlemmer. Indbakken på mobilappen gør det lettere og sjovere for dig, at samarbejde med andre MyHeritage-brugere fra hele verden.

URL is copied to your clipboard.