URL is copied to your clipboard.

Hvem bør tage en DNA-test

Hvem bør tage en DNA-test

Hvis du allerede har taget en DNA-test, spekulerer du måske på, hvem du ellers bør teste for at hjælpe med at udvidde dit slægtstræ. Et DNA-sæt er en unik gave med stor værdi for både dig selv og din familie, så overvej at sende et til følgende slægtninge til deres næste fødselsdag eller anden anledning.

Forældre

At teste dine forældre er den bedste måde at afgøre, om dine DNA-matches er beslægtet til dig på din mors eller fars side. Deres etnicitetsresultater vil også vise dig, hvilke dele af din egen etnicitet der blev nedarvet fra hver af dem. Du vil muligvis endda finde ud af, at din mor eller far har etniciteter, som du slet ikke arvede. Eksperter inden for DNA-testning anbefaler at teste så mange ældre forfædre som muligt.

Ægtefælle

Ved at teste din ægtefælle, vil du afsløre hans eller hendes etnicitet og finder DNA-matches på den anden side af din familie. Dette kan give værdifulde informationer til dine børn.

Søskende

At teste dine søskende vil kaste lys over ligheder og forskelle mellem jer. I deler i gennemsnit 50% af jeres DNA, men på grund af den måde DNA nedarves, kan jeres etnicitetsestimater variere! Selvom du og din søskende hver især arvede halvdelen af jeres forældres DNA, arvede I ikke nødvendigvis de samme halvdele.

Dette betyder, at testning af søskende kan give yderligere DNA-matches, som du ikke selv fik, da de matcher segmenter af dine søskendes DNA, som du ikke har.

Voksne børn

Det kan være fascinerende at finde ud af, hvilke etniciteter dit voksne barn arvede fra dig og din partner. Test af dine voksne børn vil også give dig DNA-matches for dem, der ikke er en delmængde af dine egne matches, da de arver halvdelen af deres DNA fra deres anden forælder.

Personer der søger efter familie

Adopterede eller personer, som bortadopterede deres biologiske børn, Holocaust-overlevende, der ikke var i stand til at finde slægtninge efter krigen, og personer født ved en sæddonation på udkig efter informationer om deres fars side af familien, er blot nogle få eksempler på folk, der kan få meget ud af en DNA-test. Kombineret med en enorm DNA-database har folk, der søger efter familie, meget at vinde ved DNA-testning. De mange genforeninger med MyHeritage DNA er blevet mulig takket være DNA-testning og giver håb til folk, der fortsat søger efter familie.

URL is copied to your clipboard.